Top 3 leukste items van deze zomer!

Eindelijk is het zomer! Het weer laat de zon helaas niet altijd toe, maar gelukkig zijn er ook genoeg momenten waarop we wel van het heerlijke zonnetje kunnen genieten. Deze 3 items maken jouw outfit helemaal zomer klaar:

1: Zonnebrillenkoordje

Zodra de zon schijnt worden onze zonnebrillen weer tevoorschijn gehaald. Door het toevoegen van een zonnebrillenkoordje aan je zonnebril creëer je een zomerse look. In deze webshop zijn diverse soorten zonnebrillenkoordjes verkrijgbaar, zoals met kraaltjes of bedels. Een zonnebrillenkoordje is niet alleen mooi, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je jouw zonnebril niet kunt verliezen. Een win-win situatie dus.  

 

2: Enkelbandje

Nu we niet meer altijd die lange broek aan hoeven is het natuurlijk leuk om een sieraad om je enkel te dragen. Ik ben dol op enkelbandjes, want het pas overal bij. Je kan het dragen onder een rokje met sandalen of onder een korte broek met sneakers. In mijn collectie vind je diverse soorten enkelbandjes in zilver en goud. 

 

3: Ibiza riem

Ibiza staat op mijn vakantie wenslijst vanwege de vele hippiemarkten. Ben jij wel eens op Ibiza geweest of ben jij net zoals ik weg van accessoires in Ibiza stijl? Dan vind je de Ibiza riem vast een top accessoire. Een simpele spijkerbroek of jouw favoriete basic jurkje maak je tot een zomer outfit met een riem in Ibiza stijl. Je vindt de riem tussen de collectie accessoires.  

 


Ouder bericht Nieuwer bericht