Nieuws

Feestdagen

De leukste tijd van het jaar is aangebroken: het geven van cadeautjes aan diegene om wie je het meest geeft. Alle bestellingen worden deze weken extra mooi ingepakt, zodat je ze direct onder de boom of in de schoen kan leggen.

Meer lezen →


1e lente collectie

De eerste lente collectie staat online en dat betekent kleur, heel veel kleur. Zelf word ik helemaal vrolijk van alle kleurtjes. Jij ook?   

Meer lezen →


Mijlpaal! 🥳

Wauw! Tijd om even stil te staan bij een belangrijke mijlpaal. Toen ik enkele maanden geleden deze webshop gestart ben had ik nooit durven dromen dat er al zoveel bestellingen geplaatst zouden worden.    Bestelling nummer 200 is bijna een feit! Ik doe even een vreugdendansje terwijl ik dit typ.    En om deze mijlpaal te vieren ontvangt degene met bestelnummer 1200 een mooi sieradenpakket. Heb jij bestelling 1200 geplaatst? Stuur me dan even een mailtje of berichtje via Instagram met een printscreen van je bestelnummer. 

Meer lezen →


Herfst'21

Heb jij al zin in de herfst? En ben je benieuwd naar de leukste modetrends voor deze herfst? Ik heb de leukste trends hieronder voor je uitgelicht. Warme wikkelvesten Een gebreid wikkelvest mag niet ontbreken in jouw kledingkast. Een wikkelvest is comfortabel en super makkelijk te combineren. Draag het bijvoorbeeld met een dunne coltrui eronder gecombineerd met een spijkerbroek. Of draag het wikkelvest op je favoriete jurkje.    Faux Furr jassen De imitatie bondjas is de jassen trend van deze herfst en winter. Het zijn heerlijke warme jassen waarin je het zeker niet koud zal krijgen. De jas is van...

Meer lezen →


Zomer sale!

De zomer sale is begonnen!   Ga jij nog op vakantie naar een zonnig oord? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk zomerjurkje? Neem dan snel een kijkje in de sale. Van jurkjes en strandtassen tot enkelbandjes en zonnebrillenkoordjes, je shopt het allemaal met hoge korting. 

Meer lezen →